Retina iPad Wallpaper Pack: unieke wallpapers voor je nieuwe iPad

Fifty Foot Shadows heeft een mooie collectie wallpapers gemaakt voor het retinascherm van de nieuwe iPad. Allemaal zijn ze in een hogere resolutie dan normaal.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad retina wallpaper pack
Je hebt de nieuwe iPad gekocht. Nu alleen nog een bijpassende wallpaper, om je vrienden te laten zien hoe mooi foto’s worden weergegeven op het nieuwe scherm. Fifty Foot Shadows heeft een collectie hoge resolutie-wallpapers gemaakt die meteen te gebruiken zijn én er ook nog eens bijzonder uitzien.

De maker van de wallpapers verzucht dat wallpapers voor de nieuwe iPad bijna net zo groot zijn als die voor de desktop. Alle afbeeldingen zijn op de juiste resolutie bijgesneden, al lukte het nog niet om alle wallpapers uit de collectie van Fifty Foot Shadows aan te passen, omdat het bijsnijden té arbeidsintensief is. Toch biedt de collectie wallpapers die er nu is genoeg keuze. Vanaf nu zullen alle nieuwe wallpapers die op de site verschijnen ook beschikbaar zijn in een formaat dat geschikt is voor het retinascherm van de nieuwe iPad.

Bezoek onderstaande link in je iPad-browser om de wallpapers te bekijken en te gebruiken op je eigen iPad. Door met je vinger op een afbeelding te drukken kun je deze lokaal opslaan en daarna via de instellingen als wallpaper kiezen. Alle getoonde wallpapers zijn origineel; de maker belooft dat er geen plaatjes van andere websites zijn geript.

Meer info: Fifty Foot Shadows
Tipgever: RoRoNL

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 0:03
Categorie iOS
Onderwerpen ipad 3, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.