Mujo

Puzzelgame Mujo is Apple’s app van de week

Mujo is een verslavende puzzelgame waarbij je blokken op een rij moet zetten om monsters te verslaan. Mujo is deze week gratis te downloaden in de App Store.
Bram Balk - · Laatst bijgewerkt:

icoon van mujoMujo is meer dan een puzzelgame waarbij je drie blokken op een rij moet zetten: in dit spel ga je op avontuur. Je gaat monsters verslaan. Schatten vinden. Voor je het weet ben je ervaringspunten aan het sparen en sta je met rode aanvalsblokken klaar om te wachten tot je sterker bent. Dit is zo’n spel waar je binnen enkele minuten aan verslaafd raakt. Mujo kan ongemerkt uren van je tijd wegsnoepen.


mujoHet begint allemaal vrij simpel. Je krijgt een monster voor je neus en jij moet hem verslaan. Zet drie rode blokken op een rij en tik erop om aan te vallen. Met de overige blokken verzamel je ervaringspunten waarmee je karakters sterker worden. Maar je kunt ook blokken die aaneengesloten zijn opstapelen voor een heel sterk blok dat veel meer punten waard is. Er zijn goden die je kunnen helpen. Er zijn schatkistjes die je kunt openen en bommen die hele rijen opblazen.

En daardoor raak je binnen de kortste keren verslaafd. Mujo is een hele simpele game en niet eens zo heel origineel, maar de uitvoering is verrassend goed gedaan. Er zitten in-app aankopen in de game, waarmee je bliksems kunt kopen die je helpen het spel makkelijker te maken. Maar je hebt ze niet nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.