Nieuwe iPhone SDK bevat iPhone OS 2.0

De iPhone Emulator die je in de vernieuwde iPhone SDK kunt vinden, bevat niet langer iPhone OS 1.2, maar een nieuwe versie: iPhone OS 2.0. Deze nieuwe versie moet nog wel beschikbaar worden gesteld aan iPhone-ontwikkelaars dus zelf installeren is er nog even niet bij.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Aspen SimulatorDe nieuwe betaversie van de iPhone SDK die Apple gisteren uitbracht, bevat een vernieuwde versie van de iPhone Emulator. Interessant daaraan is niet zozeer de naamsverandering van Aspen Emulator naar iPhone Emulator, maar het feit dat de versie van het besturingssysteem dat erin draait, een ander nummer heeft gekregen. De iPhone Emulator draait niet langer iPhone OS 1.2 build 5A147, maar in plaats daarvan iPhone OS 2.0 build 5A225c.

De nieuwe versie gebruikt ook een bijgewerkte versie van de browserengine WebKit (build 525.15) die wordt gebruikt bij het weergeven van webpagina’s in Safari.

iPhone OS 1.2, dat dit weekend zou uitlekken, is nu opeens niet zo interessant meer. De iPhone-ontwikkelaars die deelnemen aan het iPhone Developer Program beschikken nog niet over een (installeerbare) versie van iPhone OS 2.0, dus de kans dat we dit weekend de laatste versie kunnen installeren is niet zo groot.

Via: iPhone Atlas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:47
Categorie Apps
Onderwerpen ontwikkelaars, sdk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.