Nederlandse ontwikkelaar vindt verwijzing naar iOS 6 in iCloud

De Nederlandse ontwikkelaar Tom Klaver heeft voor het eerst een verwijzing naar iOS 6 gevonden. De info bevond zich op een betapagina van iCloud.

icloud betasiteDe Nederlandse ontwikkelaar Tom Klaver heeft voor het eerst een verwijzing naar iOS 6 gevonden. De informatie bevindt zich in een JavaScript-bestand op een betapagina van iCloud. “To use beta.icloud.com, first sign in with the iOS 6 beta”, schrijft Apple. Ontwikkelaar Steve Troughton-Smith maakte screenshots van de betapagina’s, waarop een notes-icoon en notificaties te zien zijn.

De ontdekking wijst erop dat Apple plannen heeft om meer webfuncties toe te voegen aan iCloud. Het meest waarschijnlijke moment om dit aan te kondigen is tijdens WWDC in juni. Vorige week kwam al naar buiten dat Apple notificaties wil gaan gebruiken in iCloud, zoals ze ook al in iOS bestaan. Onderstaand icoontje voor de Reminders/Herinneringen-app bleek ook aanwezig.

reminders_iconDrie mogelijke verbeteringen in iOS 6 zijn de vernieuwde kaarten-app met 3D-gebouwen, zoals we eerder vandaag schreven, verbeteringen in het Berichtencentrum en uitbreiding van de Siri-functies. In het Berichtencentrum kan Apple het aantal widgets verder uitbreiden. Zo kan het mogelijk worden dat ontwikkelaars zelf hun widgets kunnen maken, zoals nu al na een jailbreak mogelijk is. Siri is op dit moment beschikbaar in een beperkt aantal talen en bevindt zich nog in betafase. Ondersteuning van het Nederlands en meer functies zou welkom zijn.

icloud ios 6

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2012, 19:03
Categorie Diensten
Onderwerp ios 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.