Mystery Land Mobile Guide komt naar de iPhone

Na Lowlands gaat ook Mystery Land een mobiele gids uitbrengen. De applicatie bevat een programma, friend finder en een floorplan, zodat je je weet wat er speelt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mystery landOp 29 augustus kun je in de Haarlemmermeer terecht voor Mystery Land, het langst bestaande dance-festival van Nederland. Het festival probeert vernieuwend in de programmering te zijn en dan kun je natuurlijk niet achterblijven als het op mobiele applicaties aankomt. Daarom brengen ze dit jaar voor het eerst de Mystery Land Mobile Guide uit, in samenwerking met sponsor Pepsi. In de mobiele gids kun je het actuele programma checken, het floorplan bekijken en met de ‘Friend Finder’ je vrienden terugvinden.

Het uiterlijk zal anders zijn dan de Lowlands Mobile Festival Guide, maar de functies zijn grotendeels hetzelfde. Met de Mobile Guide selecteer je je favoriete artiesten en stel je een persoonlijk programma samen. Op de interactieve plattegrond zoek je op waar drankjes te krijgen zijn en met de Friend Finder raak je je vrienden niet kwijt en kun je berichten naar elkaar sturen. Als extraatje kun je Mystery Land ringtones vanuit de applicatie downloaden.

De applicatie is gratis verkrijgbaar voor diverse mobiele telefoon. Er zullen aparte versies van de Mystery Land Mobile Guide voor iPhone en Android verschijnen. Het festival zelf is uitverkocht.

Meer info: Mysteryland
Tipgever: On iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2009, 17:19
Categorie Apps
Onderwerpen festival, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.