Kort nieuws: Batterijmeter, Diddy, Mafia Wars, iPhone Hacks

Drie korte nieuwtjes: Mafia Wars is nu in de App Store, Diddy heeft een eigen iPhone-applicatie gemaakt en O'Reilly publiceert het boek iPhone Hacks. In iPhone OS 3.0 is verder een batterijmeter gevonden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

batterijmeterEen reeks korte nieuwtjes waar we eerder vandaag niet aan toekwamen: een batterijduur als percentage in iPhone OS 3.0, Diddy introduceert zijn eigen iPhone-applicatie en
De tipgever van Boy Genius Report ontdekte weer nieuwe dingen in firmware 3.0. Zo blijkt er ondersteuning voor OpenGL ES v2.0, wordt er op verschillende plekken gesproken over een ChinaBrick en blijkt dat de batterijmeter nu ook de batterijduur als percentages kan laten zien in de statusbalk. In de instellingen kun je zien hoe lang je de iPhone op de batterij laat werken, zowel voor actief gebruik als in standby.

diddyAls artiest ben je niets als je niet druk aan je online presence werkt. Diddy, een artiest die zich toch al graag met nieuwe media inliet, stortte zich eerst op YouTube, daarna op Twitter en nu op een eigen iPhone-applicatie. Fans kunnen foto’s insturen die vervolgens worden samengevoegd tot een mozaïekfoto. De applicatie bevat ook schaamteloze promotie voor het nieuwe album van Diddy, Last Train to Paris.ipod hacksO’Reilly heeft het boek iPhone Hacks uitgebracht. Het boek bevat meer dan 100 tips en trucs voor de iPhone en iPod touch. Het is ontstaan uit tips die eerder op de website Make zijn gepresenteerd. De auteurs, David Jurick, Adam Stolarz en Damien Stolarz, zijn ook bij die website werkzaam. Het boek kost $34,99 via de website van O’Reilly of is bij Amazon te koop voor $23.Mafia Wars, een game die op Facebook en MySpace al mateloos populair is, heeft nu ook een iPhone-versie gekregen. Niets nieuws eigenlijk: het gaat om een spel rond georganiseerde misdaad, waarbij je misdrijven pleegt om je organisatie op te bouwen en geld te verdienen. Daarmee kun je nieuwe wapens kopen en op de ranglijst stijgen. Klinkt bekend? Mafia Wars is gratis, maar je kunt straks waarschijnlijk ook premium-versies kopen voor prijzen tussen de $10 en $40.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 april 2009, 0:30
Categorie iDevices
Onderwerpen batterij, ios 3, screenshot

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.