iPod touch vijfde generatie voortaan ook in spacegrijs verkrijgbaar

Apple verkoopt de iPod touch vijfde generatie voortaan ook in de kleur donkergrijs. Dit is dezelfde kleur die Apple voor de iPhone 5S introduceert.

iPod touch donkergrijsApple verkoopt voortaan de iPod touch vijfde generatie ook in de kleur spacegrijs. Dit is dezelfde grijstint die Apple voor de iPhone 5S gaat gebruiken. De toegevoegde kleur kwam vrij onverwachts: tijdens de presentatie werd er namelijk geen woord gesproken over een nieuwe iPod touch. Overigens is de kleur het enige dat aan de iPod touch veranderd is. De A5-processor, 5-megapixelcamera en het 4-inch-scherm zijn allemaal onveranderd gebleven.

De nieuwe donkergrijze kleur is enkel beschikbaar voor de iPod touch vijfde generatie met 32GB en 64GB opslag. Het 16GB-model is nog steeds enkel in het lichtgrijs (zilver) verkrijgbaar. Het 32GB-model wordt verkocht voor 319 euro, terwijl het 64GB-model wordt aangeboden voor 419 euro.

Het is geen wonder dat Apple naar nieuwe kleuren heeft gegrepen voor de iPod touch: de nieuwe iPhone 5c is ook in een breed kleurenscala verkrijgbaar en de iPhone 5s heeft naast grijs en zilver ook een gouden kleurvariant.

Meer informatie: Online Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2013, 22:38
Categorie iDevices
Onderwerpen event, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.