ipad zakelijk

iPad-fabrikanten ontkennen vertraging: 600.000 iPads in maart

Foxconn's toeleveranciers zeggen dat de iPad niet is vertraagd. Ze zullen 600.000 tot 700.000 iPads in maar leveren en in april nog eens 1 miljoen stuks.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad zakelijkFoxconn’s toeleveranciers hebben informatie gelekt dat de fabricage van de iPad op schema ligt en dat er geen sprake is van vertraging. Apple krijgt in maart tussen de 600.000 en 700.000 iPads geleverd, tweemaal zoveel als door een analist van Canaccord Adams werd beweerd. Dezelfde bronnen zeggen dat in april 1 miljoen iPads worden geleverd. Apple zal de iPad volgens belofte leveren, er zal geen sprake zijn van uitstel.

Het lijkt er dus op dat analist Peter Misek zijn 15 minutes of fame heeft gehad en dat we weer verder kunnen met de belofte die Apple heeft gedaan: dat de iPad eind maart gewoon wordt gelanceerd.

De geruchten over mogelijk uitstel hadden te maken met de levering van sterkere glasplaten voor het 9,7 inch touchscreen van de iPad. Een scherm zoals in de iPad is toegepast stelt andere eisen dan een gewone notebook. Het formaat van 9,7 is niet overdreven groot, maar Apple past een touchscreen toe dat groter is dan gebruikelijk. Foxconn zelf wilde niet op de speculatie reageren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 maart 2010, 22:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen excel, ipad, microsoft word, office, readdle, vertraging

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.