iOS 5: alle info in 100 pagina’s samengebracht

Wat kunnen we in iOS 5 verwachten? Er zijn heel wat geruchten en brokjes informatie, die je in deze 100 pagina's tellende presentatie overzichtelijk op een rijtje ziet.

ios5Wat kunnen we in iOS 5 verwachten? Er zijn al heel wat conceptvideo’s gemaakt, die vooral over het nofiticatiesysteem in iOS 5 gaan. De Italiaan Federico Bianco besloot echter om alle informatie en geruchten die tot nu toe de revue hebben gepasseerd, in een presentatie van 100 pagina’s te gieten. De presentatie is op iWork.com te bekijken, dus mocht je ambities hebben om de volgende ‘Steve Jobs’ te worden, dan kun je met deze presentatie-slides meteen gaan oefenen.

Alle onderwerpen zijn voorzien van mooie illustraties en Engelstalige toelichting. Het zal duidelijk zijn dat niet alle onderwerpen die Bianco heeft opgenomen, waarheid zullen worden. Bij sommige onderwerpen zoals het nieuwe lockscreen, de widgets en stacks is er meer sprake van wishful thinking dan van concrete aanwijzingen dat Apple het zo gaat aanpakken.

Maar wie alvast wil wegdromen over de mogelijkheden, moet zeker even door deze presentatie bladeren. Heeft Bianco nog een belangrijke functie gemist die jij graag in iOS 5 zou willen zien? Laat het dan weten in de reacties!

Meer info: iOS 5 Concept op iWork.com
Via: iPhone-ticker.de
ios 5 concept

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2011, 15:16
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, ios 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.