Interne Apple-video gelekt over diagnosesoftware op iPad 2 (video)

Sonny Dickson beschikt over 15 interne Apple-video's die hij op YouTube gaat uploaden. Eén ervan toont diagnostische software voor de iPad 2, waarmee kompas, audio, camera's en touchscreen kunnen worden gecheckt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad2Sonny Dickson beweert een aantal interne video’s van Apple in handen te hebben gekregen. Onderstaande video laat de diagnosesoftware zien, die op de iPad 2 wordt gebruikt om de diagnose te stellen als er problemen optreden. Dickson kreeg ook interne video’s in handen waarin reparatie van de iPhone 4 en informatie over AppleCare wordt uitgelegd. Bovendien achterhaalde hij officiële handleidingen voor technici die de iPhone 4 en iPhone 4S moeten repareren.

Maar het gaat op de video hieronder om de diagnosesoftware die op de iPad 2 aanwezig is. Je ziet hoe wordt getest of kompas, gyroscoop, accelerometer, audio, knoppen, schakelaar, microfoon, lichtsensor, headset, Wi-Fi, Bluetooth, camera aan voor- en achterzijde, serienummer, touchscreen en batterij worden gecheckt. De geluidloze video laat overigens niet zien hoe je toegang krijgt tot de diagnosesoftware. Het lijkt erop dat de software vooral wordt gebruikt om bij geproduceerde iPads een kwaliteitscontrole uit te voeren in de Foxconn-fabriek in China.

Dickson is van plan om vannacht 15 video’s te uploaden, dus wie geïnteresseerd is in het interne gebeuren bij Apple moet het zeker even blijven volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=uwd2dZXU3ME&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2013, 10:12
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen diagnose, ipad 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.