Gerucht: ‘7,85 inch iPad krijgt dunnere rand’

Bronnen bekend met Apple zouden aan Digitimes hebben verteld dat de 7,85 inch iPad een dunnere rand zal krijgen. Hierdoor maakt hij optimaal gebruik van zijn grootte.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

7 inch iPadDe Aziatische geruchtensite Digitimes beweert dat de 7,85 inch-versie van de iPad een dunnere rand zal krijgen. Dit zouden bronnen bekend met Apple’s productieproces hebben gezegd. Door de dunnere rand zou de 7,85 inch iPad optimaal gebruik maken van zijn grootte. De 7,85 inch iPad kwam in eerdere geruchten ook al voorbij.


Hoewel we vaker over de 7,85 inch iPad hebben gelezen, werd hij tijdens het iPad-evenement op 7 maart niet onthuld. In plaats daarvan toonde Apple de derde generatie iPad en werd de iPad 2 100 dollar goedkoper. Het is daardoor ook niet duidelijk of en wanneer we de 7,85 inch iPad zullen zien.

Digitimes stelt veel bronnen te hebben bij de bedrijven die producten maken in China. Hierdoor zouden ze sneller nieuwe producten en veranderingen ontdekken. Daar staat tegenover dat Digitimes het geregeld bij het verkeerde eind heeft. Dit kan aan de betrouwbaarheid van de bronnen liggen, maar ook aan veranderingen die Apple op het laatste moment maakt. Het ontwerp van een product is immers past vastgesteld wanneer deze is aangekondigd.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.