Element Cases maakt iPhone-cases gebaseerd op skateboards

Een aantal nieuwe iPhone-cases van Element Cases laten je verscheidene illustraties van bekende skateboards en skateboard-artisten gebruiken. Je kunt de achterkant van de cases verwisselen.

Element Case Skate LegendsEen aantal nieuwe iPhone-cases van Element Cases moeten vooral skateboard-fanaten aanspreken: de beschermhoezen laten je verschillende illustraties van bekende skateboards vasthaken. Hierdoor kun je ook wisselen tussen verschillende achterkanten zonder een nieuwe case te hoeven kopen. Je moet echter wel de achterkanten los bijbestellen. De afbeeldingen die je in de case kunt steken zijn terug te zien op skateboards van verschillende bekende skateboarders, waaronder Andy MacDonald. Een aantal ontwerpen zijn ook afkomstig van de bekende skateboard-maker Powell Peralta.

Element Case achterkantenJe kunt de Skate Legends-cases in drie varianten bestellen: de Formula4 voor $39,99, de Vapor Comp voor $99,99 en de Vapor Pro voor $149,99. Iedere case wordt met één achterkant geleverd. Wil je er meer, dan kun je deze los bestellen voor $17,95 per stuk. Element Cases rekent 30 dollar aan verzendkosten naar Nederland en België.

De iPhone-cases van Element Cases zijn vergeleken met andere cases vrij fors geprijsd. Daar staat tegenover dat je een officiële illustratie van een bekende skateboard-artiest kunt gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2012, 16:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, skateboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.