Deze Lightning-beschermers geven je iPhone een ouderwets uiterlijk

Vind je de Lightning-connector van je iPhone maar lelijk en kwetsbaar? Dan kan je overwegen om een beschermhoesje aan te schaffen voor je kabel. Want accessoires, daar kan je nooit genoeg van hebben.

Het Japanse bedrijf Elecom brengt zo nu en dan erg geinige accessoires uit voor Apple-producten. Zo heeft het bedrijf nu een reeks Lightning-beschermers uitgebracht. Die moeten de bij vlagen toch best kwetsbare Lightning-connector beschermen tegen eventuele beschadigingen. Je schuift de beschermer over de kabel heen, zodat het lijkt alsof je een dikke VGA-kabel hebt aangesloten op je iPhone.

Lightning-beschermers

De beschermhoesjes die Elecom op de markt brengt, worden uitgebracht onder de naam Cable Mania. Het gaat om vier typen kabelbeschermers, die doen denken aan een VGA-kabel, een AV-kabel en een plug. Die plug is beschikbaar in twee kleuren: het zwart en het wit.

Schuif je de kabelbeschermer om je Lighting-connector heen, dan doet die denken aan een klassieke kabel van vroeger. Als je ervan houdt om de aandacht te trekken met je kabeltje zijn dit dus leuke opties om te overwegen. Hoe duur de kabels zijn is overigens nog niet bekend; Elecom heeft op zijn Japanse website enkel staan dat ze ‘binnenkort beschikbaar’ zijn.

Allereerst is er de VGA-kabel, die in het blauw wordt uitgebracht en er als volgt uitziet.

Elecom adapter (1)

Een andere optie is de AV-kabel, die er iets minder mooi en echt uitziet, maar alsnog wel geinig kan zijn om aan je iPhone te hangen:

Elecom Adapter (2)

En er zijn de twee pluggen. Deze kan je in het zwart:

Elecom Adapter (3)

En in het wit aanschaffen:

Elecom Adapter (4)

Elecom heeft nog veel meer Lightning-beschermers, onder andere in de vorm van dieren. Die zien er als volgt uit:

Elecom Adapter (5)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2018, 17:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen kabel, lightning
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.