Eerste hoesjes voor iPad mini gesignaleerd

iDeviceWear is de eerste fabrikant die een hoesje voor de iPad mini online heeft gezet. De fabrikant haalde ze snel weer offline. Er gaan al langere tijd geruchten over een kleinere iPad.

ipad mini caseGeruchten over de iPad mini zijn er genoeg, maar iets tastbaars is nog nergens te vinden. Terwijl de iPhone-prototypes al over internet rollen zijn er voor de iPad mini nog opmerkelijk weinig onderdelen, hoesjes en prototypes uitgelekt. Inmiddels is er wel een hoesje gesignaleerd, gemaakt door iDeviceWear.

Meerdere betrouwbare media hebben inmiddels bevestigd dat Apple op 12 september een speciaal evenement houdt, waar de iPad mini mogelijk aangekondigd kan worden. Maar er is nog geen bewijs dat het apparaat überhaupt bestaat. Meer zekerheid is er over een nieuwe iPhone, die dit najaar wrodt verwacht. De cases van iDeviceWear zijn gemaakt voor een kleiner model iPad en werden weer offline gehaald nadat ze waren ontdekt. Afgelopen jaar gebeurde hetzelfde bij Case-Mate: die publiceerde foto’s van hoesjes voor de volgende generatie iPhone, maar haalde ze daarna snel weer offline.

ipad mini hoesje idevicewear

ipad mini hoesje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2012, 20:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.