Dropquest: win extra Dropbox-opslagruimte met online speurtocht

Dropbox organiseert vanaf 19:00 uur Dropquest II, een wedstrijd waarbij je extra Dropbox-opslagruimte kunt winnen. De wedstrijd duurt drie weken en omvat een online speurtocht.

dropbox-dropquestDropbox organiseert elk jaar een wedstrijd waarmee je extra opslagruimte kan winnen. Vorig jaar deden bijna 500.000 mensen mee en dit jaar verwacht het bedrijf dat er nog meer deelnemers zullen zijn. Dropquest is een online speurtocht, waar je een paar uur mee zoet bent. Iedereen die de finish haalt krijgt 1GB extra opslagruimte en de hoofdprijswinnaar krijgt levenslang 100GB gratis opslagruimte. Daarnaast zijn er nog andere prijzen, zoals t-shirts en levenslang gratis opslagruimte. De wedstrijd duurt drie weken en gaat vanavond vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd van start.

Dropquest is bedoeld als een cadeautje aan de gebruikers. Het ontstond in de maand maart tijdens Hack Week, waarbij medewerkers van Dropbox een week lang kunnen werken aan elk gewenst project. Vorig jaar lukte het om de wedstrijd in een week tijd in elkaar te timmeren, maar dit jaar werkten twee medewerkers maar liefst twee maanden aan Dropquest. Het is dus te verwachten dat de vragen dit jaar een stuk moeilijker zijn. Dat bevestigen de organisatoren ook op hun blog.

Vanaf zaterdagavond 19:00 uur kun je hier terecht: Dropquest.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2012, 18:23
Categorie iOS
Onderwerpen dropbox, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.