Clipless: bevestig je iPhone aan bijna elke ondergrond

Het Kickstarter-project Clipless biedt een accessoire voor de iPhone waarmee je het apparaat aan bij elke ondergrond kunt bevestigen.

CliplessEr zijn heel wat hoesjes voor de iPhone verkrijgbaar. De makers van Clipless vonden die maar onhandig en vonden iets nieuws uit: de Clipless. Op Kickstarter leggen ze uit dat je de Clipless overal aan kunt bevestigen. Eenmaal bevestigd kun je de iPhone nog draaien. Zo hang je je iPhone aan de binnenkant van je jas, aan je mouw of bevestig je hem op je T-shirt. De bevestiging werkt met magneten die geen gevaar voor je apparatuur opleveren.

CliplessClipless bestaat uit verschillende onderdelen. Wil je hem op je kleding laten werken, dan houd je eerst een schijfvormige accessoire onder bijvoorbeeld je T-shirt, waarna je de clip op het T-shirt legt. Door de magneet klemmen de twee onderdelen stevig vast. Op de achterkant van de iPhone komt een klein onderdeel waarmee je het apparaat in de houder schuift. Gebruik je de iPhone, dan is er dus wel een accessoire op de achterkant, maar deze is minimaal en beperkt volgens de makers niet het gebruiksgemak.

Er worden verschillende accessoires aangeboden voor dit systeem. Je kunt bijvoorbeeld ook houders gebruiken waarmee je de iPhone aan de muur bevestigt. De Clipless werkt ook met de iPad of iPod touch. Volgens de makers moet de accessoireset zo sterk zijn dat je er bijvoorbeeld mee kunt joggen, het tijdens werktijd kunt gebruiken of de iPhone met gemak op het dashboard van de auto kunt klikken.

De beoogde begroting van Clipless is inmiddels bereikt. Vanaf 35 dollar kun je een accessoireset bestellen via Kickstarter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2013, 13:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.