Chrome for ActionMenu: links in Chrome voor iOS openen met speciale knop (jailbreak)

De jailbreaktweak Chrome for ActionMenu laat je een knop aan het selectiemenu van de iPhone toevoegen, waarmee je een link kunt openen in Chrome in plaats van Safari.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Chrome ActionMenuChrome voor iOS is inmiddels aardig populair in de App Store, maar de iPhone-browser lijkt nog niet een totaalvervanger voor Safari: probeer je een link te openen buiten Chrome om, dan wordt Safari automatisch opgestart. De jailbreaktweak Chrome for ActionMenu zorgt ervoor dat je een link ingedrukt kunt houden om een menu tevoorschijn te halen. Vervolgens kun je op de Chrome-knop drukken om hem in Google’s browser te openen.

Eerder schreven we ook al over BrowserChooser, een tweak die ervoor zorgt dat al je links worden geopend in Chrome in plaats van Safari. Chrome for ActionMenu biedt een minder extreme methode, waardoor je bij iedere link de keuze hebt waar hij in geopend moet worden. Dit kan handig zijn bij websites die veel gebruikmaken van Javascript, die langzamer zijn in Chrome dan in Safari. Daar staat tegenover dat de ActionMenu-tweak niet werkt met app-knoppen die je naar websites verwijzen.

De tweak maakt gebruik van ActionMenu, een jailbreaktweak die verschillende opties aan het selectieveld van de iPhone toevoegt. Heb je deze nog niet geïnstalleerd, dan wordt deze tweak automatisch gedownload wanneer je de Chrome-toevoeging downloadt.

Chrome for ActionMenu is gratis verkrijgbaar via de BigBoss repository.

Bron: Redmond Pie

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:22
Categorie Jailbreak
Onderwerpen chrome, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.