Crelan iPhone app mobiel bankieren

Belgische bank Crelan brengt iPhone-app uit

De Belgische coöperatieve bank Crelan heeft een eigen iPhone-app uitgebracht. Kan wel een beter kleurcontrast gebruiken.

Crelan iPhone app mobiel bankierenDe Belgische coöperatieve bank Crelan heeft een eigen iPhone-app uitgebracht waarmee je mobiel kan bankieren. De bank die zich profileert met financiële steun aan de landbouw, liefdadigheidsprojecten, cultuur, sport en wetenschap, onderscheidt zich ook qua applicatie. De Crelan Mobile App is behalve in België ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland te downloaden. Al voordat je inlogt bij je bankaccount, zie je kantoorlocaties en een contactmogelijkheid in de app.

De app heeft een hoofdmenu die vier functies verdeelt. Je hebt toegang tot je saldo en transacties tot maximaal een jaar terug, van zowel je betaalpassen als creditcards. Je plant een betaling in of raadpleegt je betalingsagenda zodat je inzicht hebt in toekomstige overboekingen. Een aparte pagina is ingeruimd voor de ‘mobiele Digipass’ die toegang verschaft Crelan online. Met een kleine knop rechtsonder bereik je de inbox.

Crelan Mobile App rekeningen Crelan Mobile App overschrijving

Crelan voert in de applicatie de groenwitte huisstijl overal door. De groene tekst is helaas niet heel leesbaar op de witte achtergrond: een optie om de tekstkleur te veranderen in zwart, is misschien een optie.

Met dank aan Patrick voor de tip!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2014, 13:15
Categorie Apps
Onderwerp mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.