Crelan Mobile App 4+

Crelan NV/SA

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Met de Crelan Mobile-applicatie kunt u uw banktransacties eenvoudig en veilig uitvoeren. Altijd en overal, thuis of elders, zelfs in het buitenland. De app is gebruiksvriendelijker dan ooit. En helemaal gratis.

Download hem en registreer u (hiervoor moet u klant zijn van Crelan). Vervolgens logt u in en ondertekent u uw transacties veilig met de zelfgekozen pincode, gezichtsherkenning of uw vingerafdruk.

De moderne look van de applicatie weerspiegelt de nieuwe visuele identiteit van Crelan en biedt u een dashboard met alle rekeningen waarvan u eigenaar, mede-eigenaar of volmachthouder bent. U kan uw favoriete accounts kiezen en besluiten andere niet weer te geven.

U kunt navigeren tussen uw debet- en kredietkaarten. U kunt van A tot Z een rekening openen en een aanvraag indienen voor een nieuwe debetkaart, gekoppeld aan een rekening naar keuze.

In deze versie van de app verschijnen verschillende nieuwe interessante functies zoals zoomit, het weergeven van de uitgavenstaat van uw kredietkaarten, het beheren van de parameters en limieten van uw debetkaart, het toevoegen van uw rekeningen bij een andere bank, een afspraak maken met uw agent, internationale overschrijvingen en in buitenlandse munteenheden en tenslotte instantbetalingen.

Een zwevende ‘actie’-knop geeft u sneller toegang tot bepaalde functionaliteiten zoals Crelan Sign, het uitvoeren van een overschrijving of Payconiq.
De app maakt het ook mogelijk
- uw kredieten en beleggingen te raadplegen,
- uw documenten te raadplegen en te downloaden (zoals bijvoorbeeld het fiscaal attest van uw hypothecaire lening).

Onze app is volop in evolutie, we verbeteren hem voortdurend. Aarzel niet om ons te vertellen wat u van Crelan Mobile vindt.

Nieuw

Versie 5.3.0

U kan vanaf nu bepaalde facturen betalen door de QR-code te scannen, Payconiq by Bancontact gebruiken zonder de app te verlaten, een SEPA-overschrijving of instant betaling hergebruiken, en een spaarrekening openen. Help ons de app te verbeteren door analytische trackers in te schakelen!

Beoordelingen en recensies

Syxtj ,

Slechte update

Sinds de nieuwe update wordt de app telkens geforceerd afgesloten

marciemarcus ,

Redelijk werkende bank app

Erg basic, weinig verbeteringen of vernieuwingen gezien het afgelopen jaar. Waarom is er nog steeds geen Touch-id ondersteuning ? Dit zou de veiligheid van de app verbeteren ! Durf ik al helemaal niet om Face-id (iPhone X)te vragen ....

App-privacy

De ontwikkelaar, Crelan NV/SA, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Payconiq by Bancontact
Financiën
Monizze Extra legale voordelen
Financiën
Argenta Bankieren
Financiën
MyAG Employee Benefits
Financiën
KBC Mobile
Financiën
AXA mobile banking
Financiën