Bedenk een reclamespotje, win een iPhone

iPhone winnen? Insanely Great Tees organiseert een wedstrijd waarbij je een Apple iPhone kunt winnen. Of eigenlijk: een kadobon voor de Apple Store.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone t-shirtWedstrijden waarbij je de gewonnen prijs in geld krijgt uitgekeerd, zijn best aantrekkelijk. Je hebt bijvoorbeeld een auto gewonnen, maar hebt geen rijbewijs. In zo’n geval is een tegoedbon van 30.000 euro best welkom. Maar bij de nieuwe wedstrijd van Insanely Great Tees zul je minder blij zijn met geld: je kunt een iPhone winnen, maar dan zul je zelf in slaapzak voor de Apple Store moeten liggen.

De winnaar krijgt namelijk geen iPhone, maar een kadobon van 500 dollar voor de Apple Store. Waarschijnlijk is het moeilijk om zomaar een iPhone weg te geven, omdat je er ook een abonnement bij moet afsluiten. En daarvoor zul je toch echt zelf naar de winkel moeten gaan.

Om te kunnen winnen moet je een grappige reclamespot van 30 seconden maken, waarin de zin “I’m an iPhone” voorkomt. Je kunt je creativiteit verder de vrije loop laten. Dus doe eens gek, knutsel een maf iPhone-kostuum en win geen iPhone.

De wedstrijd is al afgelopen, de link werkt dus niet meer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2009, 14:34
Categorie iDevices
Onderwerp abonnementen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.