Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

iPhone in tv-serie Heroes blijkt LG Prada

De telefoon die Portman gebruikt in de laatste aflevering van tv-serie Heroes blijkt geen Apple iPhone te zijn, maar een LG Prada. Dat komt er nou van, als toestellen teveel op elkaar lijken!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

lg prada in heroesDat komt ervan als mobiele telefoons teveel op elkaar gaan lijken. Als je de laatste aflevering van de tv-serie Heroes hebt gezien, zou je misschien denken dat Portman een iPhone gebruikt om te bellen. Na de iPhone cameo in Lost denken mensen de Apple-telefoon overal te zien.


Maar in Heroes het blijkt om een onvervalste iPhone killer te gaan: de LG Prada. Wij moesten ook even tweemaal kijken, maar de zilverkleurige streep langs de onderrand gaf de doorslag: geen iPhone.
Het gebeurt wel vaker dat producten in tv-series opduiken en in het geval van Lost en Heroes is er ook een andere verklaring voor: beide shows worden gemaakt door NBC en waren lange tijd immens populair, maar de kijkcijfers beginnen langzamerhand in te zakken. Een belangrijke reden daarvoor is de maandenlange winterstop die middenin het seizoen werd ingelast. Met een paar stunts zoals deze breng je de serie weer even in het nieuws, zodat het publiek hopelijk terugkeert. Heroes heeft nu 12 miljoen kijkers (was 14,7) en Lost had vorige week 11,9 miljoen kijkers (was 15,1).

Hieronder zie je de Apple iPhone en de LG Prada naast elkaar.

apple iphone versus lg prada telefoon

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 februari 2013 om 16:32
Categorie
iDevices

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.