‘Apple werkt aan toetsenbordcover voor iPad’

Apple werkt aan een toetsenbordcover vergelijkbaar met de toetsenborden voor de Microsoft Surface, aldus Jamie Ryan.

Microsoft SurfaceApple werkt op het moment aan een speciale Smart Cover voor de iPad met een ingebouwd toetsenbord. Dit heeft voormalig Apple-medewerker Jamie Ryan van meerdere bronnen gehoord volgens Gizmodo. De toetsenbordcover heeft vrij veel weg van Microsoft’s Surface-toetsenbord en is op het moment niet veel meer dan een prototype. Het is daarom nog de vraag of het toetsenbord uiteindelijk op de markt zal verschijnen en of de huidige prototypevorm zal worden gebruikt.

Inmiddels zouden er al meerdere toetsenbord-prototypes zijn getest, waardoor wij het idee krijgen dat Apple zich serieus in het idee aan het verdiepen is. Het is onduidelijk hoeveel verder Apple met de ontwikkeling is sinds de aangehaalde bronnen een prototype zagen. Het is daarom nog maar de vraag of Apple de toetsenbordcover tijdens het iPad-evenement op 22 oktober zal onthullen.

De door Apple verstuurde uitnodiging hint wel naar een mogelijke nieuwe Smart Cover. Op de bijgevoegde afbeelding staat namelijk de tekst “We still have a lot to cover”. Dit lijkt te impliceren dat Apple nieuwe producten wil aankondigen, maar het woordje ‘cover’ doet vermoeden dat de Smart Cover ook een rol tijdens het evenement zal spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2013, 11:50
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerpen cover, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.