‘Apple test iOS 7.0.3 intern, wellicht volgende week beschikbaar’

Apple test intern iOS 7.0.3, aldus bronnen van Boy Genius Report. De update verschijnt mogelijk volgende week al.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iOS 7Apple heeft iOS 7.0.3 intern beschikbaar gesteld voor medewerkers en partners, aldus anonieme bronnen tegenover Boy Genius Report. Het is nog niet bekend wat voor fixes en toevoegingen deze nieuwe iOS 7-versie zal bevatten. De bronnen kunnen ook niet met zekerheid zeggen wanneer iOS 7.0.3 publiekelijk beschikbaar zal worden gesteld, maar Boy Genius Report vermoedt dat we de update wellicht ergens volgende week kunnen verwachten.

iOS 7.0.3 heeft volgens de bronnen buildnummer 11B491. Het is zeer aanemelijk dat iOS 7.0.3 voornamelijk bugfixes zal bevatten – Apple wacht vaak met nieuwe functies tot de grote (7).1-versie. Eén bug die op het moment met iOS 7 speelt zorgt ervoor dat iMessage-berichten blijven hangen.

Het wordt verder niet uitgelegd waarom de update volgende week wordt verwacht, maar wij kunnen wel raden naar de reden: geruchten wijzen op een Apple-event op 15 oktober, wat zou betekenen dat iOS 7.0.3 in de week van 7 oktober moet verschijnen om het evenement voor te zijn. Verwachting is dat Apple op 15 oktober nieuwe iPads zal aankondigen, waar wellicht ook iOS 7.1 op geïnstalleerd staat.

Apple bracht op 26 september iOS 7.0.2 uit. iOS 7.0.1 verscheen op 18 september gelijktijdig met iOS 7, maar was alleen voor de iPhone 5s en iPhone 5c beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2014, 12:17
Categorieën Geruchten, iDevices, iOS
Onderwerpen firmware, ios 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.