Hackett Apple Hardware Calendar

Met deze Apple Hardware Calendar weet je het altijd beter

Wil je precies weten op welke dag Apple de eerste Mac, iPhone en iPad heeft geïntroduceerd? Apple-fan Stephen Hackett heeft de Apple Hardware Calender 2022 gemaakt die je aan de muur kunt hangen.

Apple Hardware Calendar

Natuurlijk kun je op deze papieren kalender ook nog steeds de verjaardagen van je geliefde vrienden en familieleden schrijven. Maar het draait eigenlijk om de jubilea van de verschillende Apple-producten. Blogger en podcaster Stephen Hackett heeft alle belangrijke data uit de geschiedenis van Apple verzameld en op een papieren kalender gezet, samen met mooie productfoto’s die hij zelf heeft gemaakt van zijn verzameling. Je krijgt er ook nog een losse set foto’s bij. Via Kickstarter kun je je geld erop inzetten.


Hackett schrijft achtergrondverhalen op 512 Pixels en is mede-oprichter van het RelayFM-podcastnetwerk. Uiteraard maakt hij ook podcasts. Maar met een collectie van meer dan 150 Macs is Hackett ook kenner van Apple’s vintage hardware.

Alle belangrijke data van Apple-hardware staan erop, zodat je precies weet wanneer de PowerBook G4 ook alweer uitkwam. Zo kun je na een bezoekje aan de wc je huisgenoten ‘onderwijzen’ over de belangrijkste productjubilea.

De aankondiging van de kalender zie je hier:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De bovenste helft van de kalender toont foto’s van producten, terwijl aan de onderkant alle data staan opgesomd. Voor €42 krijg je alleen de kalender, terwijl je voor €52 het hele pakket in huis haalt: de kalender, een set digitale wallpapers, stickers en een stapel foto’s zodat je ook na afloop van de kalender nog iets hebt om naar te kijken. Vind je dat allemaal te veel gedoe, dan kun je ook voor €5 alleen de wallpapers nemen.

Hackett heeft zijn doel op Kickstarter van $4.214 al ruimschoots gehaald: meer dan 500 mensen zien het wel zitten om een dergelijke kalender aan de muur te hebben.

https://www.kickstarter.com/projects/ismh/2022-apple-hardware-calendar/

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.