Alliva cable

Alliva-kabel vertelt wanneer je iPhone is opgeladen

De Alliva op Indiegogo laadt je iPhone razendsnel op, en heeft ook nog eens een ingebouwde speaker. Hiermee vertelt de kabel wanneer je iPhone volzit.

Alliva cableHet is soms wat een gedoe om te wachten tot je iPhone is volgeladen. Je ziet het batterijpercentage alleen door het scherm te activeren en niet iedereen heeft zin om continu de iPhone erbij te pakken om te zien hoe lang het nog duurt. De Alliva-kabel op Indiegogo wil je daarom gaan vertellen wanneer je iPhone-accu vol zit. Staat het batterijpercentage op honderd procent, dan krijg je dit te horen van een luidsprekerstem in de kabel.

De Alliva-kabel laadt je iPhone volgens de makers veel sneller op, al zeggen de makers niet stellig hoeveel sneller het snoer is dan de officiële iPhone-laadkabel. De bedenkers zijn in elk geval minder stellig dan bijvoorbeeld de makers van de SONICable, die je iPhone twee keer zo snel vollaadt.

De luidspreker op de Alliva vertelt je wanneer een iPhone volledig is opgeladen. Daarnaast kun je ook iedere dertig minuten horen hoe lang de iPhone al aan het snoer hangt, of hoor je een specifieke tijd door op de knop te drukken. Door je bewust te maken van hoe lang je de iPhone oplaadt, willen de makers voorkomen dat je hem onnodig lang aan de kabel legt.

De makers van de Alliva-kabel zamelen geld in op Indiegogo, waar je minstens 35 dollar moet doneren om de iPhone-variant in huis te halen. Deze wordt in juni dit jaar verstuurd. De Alliva is door Apple gecertificeerd, wat betekent dat hij officiële Lightning-onderdelen gebruikt en correct zal werken met iDevices.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2015, 10:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen indiegogo, kabel, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.