Accessoire: Noreve Tradition B Leather Case voor iPhone

Noreve heeft de Tradition Leather Case for Apple iPhone B aangekondigd, een lederen case in 12 kleuren die echter niet goedkoop en evenmin stijlvol is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Noreve Tradition B Leather Case voor iPhoneHet is onbegrijpelijk hoe je het als marketeer kunt verzinnen om je spullen ‘Tradition’ te noemen. Misschien werkt het als je de ouderwetse uitstraling van de cases wilt benadrukken? Het in Saint-Tropez gevestigde bedrijf Noreve heeft een lederen case voor de iPhone ontwikkeld in 12 verschillende kleuren leer.


Volgens de website van de fabrikant is er sprake van ‘handcrafted leather’, dus da’s misschien de reden om de traditie te benaderukken. Maar los van de naam kun je je afvragen of je met zo’n case wel gezien wilt worden. Erg stijlvol ziet het er niet uit en voor de prijs (€39,99) hoef je het ook al niet te doen. Er zitten meerdere openingen in het leer voor koptelefoonpoort, aan-/uitknop, scherm- en home-button, camera, volumeknoppen en mute-schakelaar. Achterop zit een 360 graden ronddraaidende metalen broekriemclip (yuk!). Niks voor ons, die Noreve Tradition B Leather Case.

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 juni 2012 om 12:51
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.