Whooz-stickers geven iPad-oplader een gezicht

De Whooz-stickervellen op Kickstarter geven de witte adapter van de iPad een gezicht of een kleurtje. De stickers voor je iPad-oplader kosten 10 dollar per pakket.

WhoozHet Kickstarterproject Whooz probeert van de witte oplaadadapter van de iPad iets totaal anders te maken. Door speciale stickers te bestellen en op de adapter te plakken, verandert de oplader in een personage uit een cartoon, waarbij de usb-poort een mond vormt. Plak je een bijbehorende sticker op de oplaadkabel, dan lijkt het alsof je adapter zijn tong uitsteekt. De meest fanatieke donateurs op Kickstarter kunnen hun eigen Whooz-stickers ontwerpen.

Naast de stickers met gezichten zijn er ook Whooz-stickers bestaande uit een solide kleur. Hierdoor kun je de oplader bijvoorbeeld zwart, rood, blauw of geel maken. Er zijn ook stickers voor de iPhone- en iPod-oplader, maar hierbij is enkel gekeken naar de anders gevormde Amerikaanse adapter.

iPad adapter pack

Door op Kickstarter 10 dollar (plus 3 dollar verzendkosten) te doneren krijg je een stickerpakket naar jouw keuze. Bij hogere donatie krijg je meer stickervellen. Bij een donatie van 100 dollar of meer kun je zelfs eigen sticker ontwerpen. Of je dit er voor over hebt is dan wel de vraag: voor zo’n bedrag kun je immers ook bij een drukker stickers laten maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2012, 14:15
Categorie Uncategorized
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.