Vlieg gratis met de roflcopter in ‘teh internets’: When Memes Attack

Alle gekheid op een internetverbinding, dat is teh internets: When Memes Attack voor de iPhone en iPod Touch. Allerlei trends van illustere sites komen langs en zijn gemaakt tot een geinig helikopterspel.

teh internets voor de iphoneAls je niet heel doorgewinterd bent op internet, kan je de iPhone-game ‘teh internets: When Memes Attack’ misschien beter overslaan. Ontwikkelaar Insurgent Games pakte een handvol trends van schimmige websites als 4Chan (bewust géén link) en vage filmpjes op YouTube samen en kneedde ze samen tot iets speelbaars. En aldus vlieg je in de roflcopter om lolcats te verzamelen en Windows pop-ups en trollen te ontwijken. Tegen een achtergrond van nulletjes en eentjes. De game is vandaag gratis.

Het oorspronkelijke spel komt alweer uit het najaar van 2009 en dat merk je enigszins door het ontbreken van Chuck Norris, een van de grootste forumhits van de afgelopen periode. Zo zijn er wel meer ‘memes’ die niet aanwezig zijn, maar een grijns is moeilijk te onderdrukken als de paarse trollen groter worden doordat je ze voert. De lolcat met ‘I can haz cheeseburger’ is uiteraard eveneens van de partij en de game over-melding is ook grappig.

Downloaden: teh internets: When Memes Attack (vandaag gratis, anders €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2011, 14:58
Categorie Games
Onderwerp dieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.