TweetCaster Pro voor iPhone legt vervelende twitteraars het stilzwijgen op

TweetCaster Pro verscheen onlangs in de App Store. Kan de zoveelste Twitter-app nog iets nieuws toevoegen? TweetCaster probeert het met Zip It! waarmee je mensen het stilzwijgen oplegt.

tweetcaster iconNu er ongenoegen is over de officiële Twitter-app voor de iPhone is het een goed moment om een alternatief aan te bieden. Handmark weet wat timing is en introduceerde een paar dagen geleden de nieuwe app TweetCaster, uiteraard zonder gewraakte Quick Bar. TweetCaster onderscheidt zich met een Zip It!-functie. Daarmee kun je een bepaalde persoon, trend of een specifiek trefwoord tijdelijk negeren. Dat is handig wanneer iedereen in je tijdlijn massaal naar All You Need is Love, DWDD of een ander populair tv-programma zit te kijken.

Je kan een Twitter-naam, hashtag of trefwoord invullen. Een ritssluiting in je tijdlijn geeft aan dat je berichten hebt gemist, die je niet wilde zien. Eventueel kun je dan alsnog erop tikken om het verborgen bericht te zien. Terwijl je bij de officiële Twitter-app op de iPhone een swipe-beweging moet doen om een contextmenu in beeld te brengen, doe je dat bij TweetCaster door je vinger op het bericht te drukken. Daarna kun je antwoorden, retweeten, als favoriet markeren of als e-mailbericht doorsturen. Ook kun je de aangegeven URL openen of de Zip It!-functie activeren.

TweetCaster Pro kan meerdere Twitter-accounts aan. Er is een koppeling met Facebook, om alle Twitter-berichten meteen door te plaatsen. De menubalk is aanpasbaar en je kunt vanuit de app lijsten toevoegen, een zoekknop, contactenlijst of knoppen om andere activiteiten snel uit te voeren. Om het helemaal af te maken toont TweetCaster animaties bij het verversen van de tijdlijn en het vullen van een gat in je tijdlijn als je een reeks tweets gemist hebt. Het icoontje van deze app ziet er misschien wat kinderachtig uit, maar

Downloaden: TweetCaster Pro (€3,99)
Ook verkrijgbaar: TweetCaster (gratis, maar met forse reclamebanners)

tweetcaster-pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2011, 22:39
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.