Trailer: nieuwe update van Angry Birds Rio HD voor de iPad

Angry Birds Rio HD voor de iPad wordt voorzien van de uitbreiding Beach Volley. Die brengt 30 nieuwe levels met zich mee, 15 nieuwe verborgen objecten en je kan voor het eerst met Blu en Jewel uit de film Rio vliegen.

Angry Birds Rio op het strandDeze week nog moet ‘ie uitkomen: de nieuwste update voor Angry Birds Rio HD. Beach Volley luidt de naam en het geeft de iPad-versie van het spel 30 nieuwe levels. Voor het eerst in het spel kun je de hoofdpersonen uit de bioscoopfilm Rio ook lanceren vanaf de katapult. Ze duikelen zich onhandig en lomp een weg door alle stellages vol apen, die ze op hun pad tegenkomen. Ook zijn er 15 verborgen gouden meloenen die je kan sparen.

Het sparen van objecten wordt een steeds belangrijkere uitdaging in de Angry Birds-games. Je haalt een Angry Birds-level als je alle vijanden hebt geraakt, maar krijgt pas de volle drie sterren-waardering als je dat met veel beschadigingen doet. Het vinden en verkrijgen van gouden objecten geeft Angry Birds een extra laag diepgang en herspeelbaarheid.

De update krijg je gratis als je Angry Birds Rio HD al geïnstalleerd hebt of koopt. Wellicht zullen er ook een paar proeflevels in de Angry Birds Rio HD Free-versie verschijnen, maar dat is nog niet zeker.

Downloaden: Angry Birds Rio HD (€2,39)
Downloaden: Angry Birds Rio HD Free (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 12:51
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.