Nieuwste update voor Angry Birds Rio: Beach Volley

De nieuwste update voor Angry Birds Rio heet Beach Volley en voegt dertig nieuwe levels toe aan het spel. De update speelt zich af op het strand en laat je Blu en Jewel met de katapult schieten.

Angry Birds Rio op het strandDe nieuwste update van Angry Birds Rio is onthuld. Het populaire spel (momenteel nummer 4 in de lijst van best verkochte apps in de Nederlandse App Store) teert verder op de licentie van de bioscoopfilm Rio. De update heet Beach Volley en is gegoten in een zonnige strandomgeving die lijkt op de locatie waar de blauwe vogels uit de film elkaar beter leren kennen. De hoofdpersonen Blu en Jewel zijn nu toegevoegd aan de vogels die je kan katapulteren. Ze duikelen en kantelen onhandig en storten zich dan op de vele stellages met apen.

Daarnaast kan je 15 gouden meloenen verzamelen in de 30 nieuwe, verschillende levels. In de trailer is te zien dat Angry Birds steeds meer nadruk legt op het verzamelen van de verborgen objecten. Voor veel spelers voelt Angry Birds al niet meer uitgespeeld als ze op alle levels de maximale drie sterren hebben gehaald, maar pas als alle gouden bonussen zijn gevonden.

Angry Birds Rio: Beach Volley moet nog deze week uitkomen als gratis update.

Downloaden: Angry Birds Rio (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 12:07
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.