Sucker Punch Mech Gunner: nieuwe gratis game van Warner Bros

Sucker Punch Mech Gunner is een nieuwe game van Warner Bros, bedoeld om de nieuwe film Sucker Punch te promoten. De game is gratis en bestaat uit drie levels die zich afspelen in de Eerste Wereldoorlog.

sucker punchSucker Punch Mech Gunner is een nieuwe iPad-game die je gratis kunt downloaden. In deze game is er gevoelige informatie in verkeerde handen gevallen. Het is jouw taak om de informatie terug te krijgen. Je stuurt een mecha (bestuurbaar robotvoertuig) aan, voorzien van gigantische machinepistolen en een granaatwerper, in een omgeving die doet denken aan de Eerste Wereldoorlog. De game is geïnspireerd op Sucker Punch van Zack Snyder, een film die vanaf 25 maart in de bioscoop draait. Je stuurt je Mech door het landschap en probeert vliegtuigen en geanimeerde soldaten neer te schieten. Er zijn drie levels in de game, elk met een verrassende eindaanval. Je moet leren om de jetpack in level 2 te gebruiken om in level 2 de Zeppelin aan het einde te kunnen verslaan.

Sucker Punch Mech Gunner heeft ondersteuning voor Game Center: je kunt achievements halen en je scores met vrienden vergelijken. De game is uitgebracht door Warner Brothers en is gratis te downloaden.

Downloaden: Sucker Punch Mech Gunner (gratis)

sucker-punch-mech-gunner

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 17:22
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.