Burn The Rope nu ook op de iPad in HD-versie te spelen

Burn The Rope HD is nu ook op de iPad te spelen. De game bevat 100 levels, waarin je een touw zo lang mogelijk moet laten branden. Insecten die over het touw lopen reageren verschillend op het vuur.

burn the ropeBurn The Rope is een game die vanaf nu ook op de iPad te spelen is. Burn The Rope verscheen in december op de iPhone en groeide uit tot een populaire app. Volgens de ontwikkelaars zelf is het de meest originele game van het jaar. In Burn The Rope moet je proberen om zoveel mogelijk touw te verbranden door je iPad te draaien. Hoe langer het vlammetje brandt, hoe meer punten je verzamelt en hoe verder je in de levels komt. Er lopen echter insecten over het touw, die op verschillende manier reageren op de vlammen. De game bevat meer dan 100 levels en zal gaandeweg worden uitgebreid met nog meer (gratis) levels.

Met Cut The Rope heeft deze game overigens niets te maken. Bij Cut The Rope (ook leuk om op de iPad te spelen!) moet je touwen doorsnijden om een snoepje in de mond van een grappig beestje te laten vallen. Bij Burn The Rope gaat het echter ook om het oplossen van puzzels.

Downloaden: Burn The Rope HD (€3,99)

burn the rope

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2011, 17:53
Categorie Games
Onderwerpen burn the rope, game, gratis, korting, microsoft word, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.