Schoenmodding met iPhone-applicatie van Reebok

Reebok heeft een iPhone-applicatie waarbij je schoenen kunt ontwerpen en daarna ook kunt bestellen. Alleen is er een foutje in de uitvoering: bestellen moet via een Flash-pagina en dat ondersteunt de iPhone niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

my reebokSportschoenenfabrikant Reebok heeft een iPhone-applicatie uitgebracht. De applicatie zelf is gratis, maar het is eigenlijk een verkoopapplicatie: je kunt ermee een sportschoen op maat samenstellen. Er zitten drie schoenstijlen in: Reebok Ventilator, Freestyle en Classic Leather. Je kunt vanuit niets beginnen of inspiratie opdoen van al bestaande designs. Op 20 punten kun je je schoen aanpassen, materiaal kiezen en kleuren veranderen.

Ook tekst toevoegen blijkt mogelijk, al zal Reebok vast niet elke tekst toestaan. Vervolgens koop je de schoen online bij Reebok of stuur je eerst het design naar je vrienden, om te laten beoordelen.

reebokDe schoendesigns verschijnen met geotag op de kaart. Leuk om te proberen, maar mocht je besluiten om de schoenen te kopen, hou er dan wel rekening mee dat je minstens 100 euro per paar kwijt bent. Een reviewer in de Nederlandse App Store zegt, dat je voor het kopen van de schoen wordt doorgestuurd naar een webpagina met Flash. Daar is niet over nagedacht, want dat ondersteunt de iPhone natuurlijk niet.

Downloaden: Your Reebok (gratis)
Via: persbericht Reebok

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:43
Categorie Lifestyle
Onderwerpen custom, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.