Pocket Informant Online binnenkort beschikbaar

De makers van de agenda-app Pocket Informant komen met Pocket Informant Online waarmee je via de browser je agenda-items en takenlijst kunt inzien en aanpassen. Binnenkort start het bètaprogramma van de online dienst.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

pocket-informant-webisDe makers van de bekende agenda-app Pocket Informant komen binnenkort met Pocket Informant Online. Met deze dienst is het mogelijk om vanuit iedere webbrowser je agenda te raadplegen en je takenlijst bij te werken. Ook wordt al je data gesynchroniseerd tussen je iOS-apparaten. Het is een ideale toevoeging op de Pocket Informant app. Pocket Informant Online werkt met een abonnementsmodel. Voor het eerste jaar betaal je vijftien dollar, daarna moet je 25 dollar per jaar neertellen voor de dienst.

Met Pocket Informant Online kan je vanaf iedere computer met internet je data wijzigen en synchroniseren. Zo kan je snel nieuwe agenda-items toevoegen en evenementen opzoeken. Hetzelfde geldt voor je taken die je op diverse manieren kunt beheren via het web. Door het toevoegen van synchronisatie beschik je op al je iOS- en Android-apparaten over de laatste gegevens.

Het is nog niet duidelijk wanneer de dienst precies beschikbaar zal zijn. Wel kun je vanaf 16 februari meedoen aan het bètaprogramma van Pocket Informant Online. Hiervoor kan je je inschrijven op de site van Pocket Informant.

Op de iPhone is Pocket Informant al een tijdlang te koop. Voor €10,49 koop je de uitgebreide versie voor de iPhone agenda, takenlijst, notities en een koppeling met contactpersonen. De iPad-versie kost €11,99.

Downloaden: Pocket Informant (€10,49)
Ook genoemd: Pocket Informant HD voor iPad (€11,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 13:05
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, pocket informant, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.