Levensweg voor de iPad tijdelijk goedkoop verkrijgbaar

Electronic Arts biedt vandaag de iPad-versie van het bekende bordspel Levensweg goedkoper aan in de App Store. Reden hiervoor is de Daily Deals-actie, waarbij EA dagelijks een spel of in-app aankoop goedkoop of gratis weggeeft.

LevenswegElectronic Arts biedt de iPad-versie van het bekende bordspel Levensweg tijdelijk goedkoop aan voor de iPad. Je betaalt vandaag maar €2,39 voor het spel, in plaats van de gewoonlijke €7,99. In Levensweg reis je over een speelbord, waarop je verschillende levenskeuzes moet maken. Je kunt met tot zes verschillende spelers op dezelfde iPad spelen.

Levensweg voor de iPad bevat een driedimensionaal spelbord, waarop je vanuit verschillende camerahoeken je speelstuk bekijkt. Hierdoor lijkt het alsof je over het vrij grote analoge bordspel hangt. Keuzes en gevolgen in het spel worden een speciaal dagboek voor je bijgehouden. Het spel is Engelstalig, waardoor jonge spelers er wellicht minder goed mee uit de voeten kunnen.

Het bordspel wordt goedkoop aangeboden in verband met de Daily Deals-actie van Electronic Arts, waarbij er iedere dag een iOS-spel of in-app aankoop gratis of goedkoop wordt aangeboden.

Downloaden: The Game of Life (€2,39)

Let op: Levensweg is alleen op maandag, 13 februari goedkoop verkrijgbaar. Let goed op de prijs in de App Store voordat je het spel koopt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 11:31
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.