Officiële Gmail voor iOS krijgt ondersteuning voor notificaties in berichtencentrum

Google heeft vanavond de officiële Gmail voor iOS voorzien van uitgebreidere ondersteuning voor notificaties. Voortaan worden die ook getoond in het berichtencentrum en op het lockscreen. Ook nieuw is de "verzend-als"-functie waarmee je de afzender van je bericht kunt aanpassen en onthoudt de app voortaan dat je bent ingelogd.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

GmailGoogle heeft zojuist haar officiële Gmail-applicatie voor iPhone en iPad van een aantal zeer welkome functies voorzien. De belangrijkste daarvan is ondersteuning voor notificaties (meldingen). Gmail toont voortaan pushmeldingen als banners, in het berichtencentrum en op het lockscreen als je een nieuwe e-mail hebt ontvangen. Voorheen werden al wel pushmeldingen getoond, maar die verschenen dan alleen op het scherm zoals dat voor de komst van berichtencentrum ook al mogelijk was.

Ook nieuw is de mogelijkheid om vanuit de app berichten versturen met een andere afzender, maar dat moet je dan wel via de webinterface van Gmail zo hebben ingesteld. De app onthoudt voortaan ook dat je bent ingelogd, tenzij je natuurlijk zelf uitlogt. Bij eerdere versies moest je nog telkens opnieuw inloggen. Geleidelijk introduceert Google allerlei verbeteringen in de officiële Gmail-app, die onder meer ondersteuning heeft voor alle Gmail-functies die je van de desktopversie gewend bent.

Downloaden: Gmail (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2012, 20:54
Categorie Productiviteit
Onderwerpen gmail, ios 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.