Nieuwe app RaceBunny voor iPhone werkt samen met TrailRunner

RaceBunny is een mobiele aanvulling op TrailRunner, de bekende hardloop- en sportsoftware voor de Mac. RaceBunny kan routes vastleggen en gegevens uitwisselen met TrailRunner en is gratis in de App Store te vinden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

racebunnyTrailRunner is een bekende Mac-applicatie voor hardlopers en andere beoefenaars van buitensporten, zoals wandelaars, fietsers en inline skaters. Met de nieuwe applicatie RaceBunny 1.0 voor de iPhone kun je allerlei gegevens onderweg vastleggen en later met TrailRunner uitwisselen. Beide applicaties werken intensief met elkaar samen: je kunt in TrailRunner een route uitstippelen en deze daarna naar RaceBunny sturen. RaceBunny laat het parcours zien aan de hand van satellietbeelden of kaarten van Google Maps. Je kunt er vervolgens ook het afgelegde traject mee registreren en deze data op de desktop nader analyseren in TrailRunner.

Maar er is nog meer mogelijk: je kunt TrailRunner ook als routeplanner gebruiken, waarbij je de kaarten van OpenStreetMaps.org te zien krijgt, met informatie over afstanden en aantrekkelijkheid van de route. Je activiteitenagenda kun je via MobileMe online publiceren.

Het mooie van deze tweeledige oplossing is dat het helemaal gratis is: TrailRunner 2.1 is gratis te installeren op de Mac (donaties zijn welkom) en RaceBunny is eveneens gratis te downloaden uit de App Store.

Downloaden: RaceBunny (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:16
Categorieën Gezondheid en fitness, Navigatie
Onderwerpen hardlopen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.