Kick-Ass vandaag echt in de App Store?

De videogame Kick-Ass zal vandaag dan echt verschijnen in de App Store, nadat er vorige week al een 'verkeerde' versie verscheen.

De gamestudio Frozen Codebase zal vandaag de filmgame Kick-Ass via de App Store beschikbaar maken voor zowel de iPhone, iPod touch en iPad. De game lag eind vorige week al in de winkel, maar dit bleek een previewversie te betreffen, waar overigens wel voor betaald moest worden.

De reacties op de game waren zeer negatief, waarna de previewversie uit de App Store gehaald werd. Frozen Codebase heeft zijn excuses aangeboden en geeft aan dat de ‘echte’ versie vandaag of morgen in de App Store zal verschijnen. Nu kan je je afvragen hoeveel deze versie van de andere afgekraakte versie al verschillen. Een duister zaakje.

Kick-Ass is een film gebaseerd op een comic. Hierin speelt Kick-Ass de hoofdrol, een superheld zonder echte superkrachten. De film is inmiddels uit in de VS en wordt geprezen om zijn humor en het neerzetten van een goede comicverfilming. Eerdere berichten wezen uit dat de videogame een beat-m-up zou worden met RPG-elementen. Het spel zal bestaan uit twaalf missies en nog twee bonuslevels. Het spel zal voor €2,39 in de App Store liggen, klaar om vandaag of morgen gedownload te worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2010, 14:41
Categorie Games
Onderwerpen code, comics, kick-ass, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.