Speel Telecom Tycoon HD op je iPad

Telecom Tycoon HD is een gratis game waarmee je kunt laten zien dat je mobiele netwerken kunt opbouwen en het beter doet dan je concurrenten.

telecom tycoonHeb je altijd wat te klagen over je mobiele operator? Laat zien dat je het zelf beter kunt, met de nieuwe gratis game Telecom Tycoon HD. Het is een variant op SimCity, waarbij je gsm-masten moet neerzetten om te zorgen dat er voldoende dekking is. Hoe meer abonnees je krijgt, hoe meer geld je verdient, totdat je genadeloos wordt afgestraft door een concurrent die nog goedkoper is. Telecom Tycoon HD is eigenlijk een reclamespelletje: het is gemaakt vdoor Telect, een bedrijf dat apparatuur voor telecomnetwerken levert. Je begint in Spokane (Washington) met een 2G-netwerk en moet daarmee in twee jaar tijd zoveel mogelijk abonnees binnenhalen.

Gelukkig gaat de tijd in de game wel iets sneller, zodat je al snel de eerste twee jaar hebt volgemaakt. Lukt het om voldoende abonnees te trekken, dan mag je naar grotere markten uitbreiden. Er komen nieuwe locaties beschikbaar en je kunt overschakelen op de duurdere 3G- en 4G-netwerken.

Downloaden: Telecom Tycoon HD (gratis)

telecom tycoon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2010, 13:44
Categorieën Games, Uncategorized
Onderwerpen game, ipad, japan, muziek, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.