Harbor Havoc 3D: Combinatie van Flight Control en Harbor Master

BackFlip Studios komt met een eigen lijnteken iPhone-game waarbij je op 3 niveaus onderzeeërs, boten en helikopters veilig moet zijn te sturen over het scherm. Harvor Havoc 3D is een combinatie van Flight Control en Harbor Master.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Harbor Havoc 3D op de iPhoneLijnen tekenen op de iPhone hebben we al in velen varianten gezien. Zo was het in Flight Control je taak om vliegtuigen veilig te laten landen en moest je in Harbor Master een goede kapitein zijn om de boten perfect te laten aanmeren. BackFlip Studios, bekend van Paper Toss, heeft deze twee iPhone-games weten te combineren in één spel. Probeer op het juiste moment boten, onderzeeërs en helikopters op de juiste plek te krijgen.

In het spel heb je de mogelijkheid om op 3 niveaus objecten te verplaatsen. Onderwater zullen onderzeeërs het speelveld in komen varen en op het water zullen boten hun lading willen lossen. In de lucht moet je helikopters op hun platform laten landen. Ook in Harbor Havoc 3D is het de bedoeling dat de objecten elkaar niet raken. Maar een boot kan best kruisen met een helikopter, want alleen boten kunnen andere boten raken. Het spel kent ook een nachtmodus waardoor je met alleen het licht van een vuurtoren de objecten aan moet zien te meren, een mogelijkheid die ook in Sea Captain te zien was. Sea Captain is een vergelijkbare line-drawing iPhone-game waarbij je boten moet aan zien te meren.

De video hieronder laat prima zien hoe het spel gespeeld gaat worden als het straks in de App Store is verschenen. Harbor Havoc 3D is deze week bij Apple ingediend. De prijs is nog onbekend. Naast Harbor Havoc 3D zijn we ook nog aan het wachten op een andere lijntekening iPhone-game 33rd Division.

Deze manier van spelen was voor de Koninklijke Landmacht een ideale mogelijkheid geweest voor hun eerste iPhone-applicatie. Één team, één taak. Ben jij geschikt of ongeschikt? Lijkt me een ware inkopper.

Bron: TouchArcade

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 21:05
Categorie Games
Onderwerpen flight control, harbor master

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.