BlackBerry Messenger krijgt gratis belfunctie BBM Voice in 2014

BlackBerry Messenger krijgt een internetbelfunctie in 2014 met de naam BBM Voice, zo maakte de ontwikkelaar bekend.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BBM VoiceBlackBerry Messenger zal in 2014 een gratis internetbelfunctie voor iOS en Android introduceren met de naam BBM Voice. Deze optie is al aanwezig in de chatdienst op BlackBerry-telefoons en moet als alternatief dienen op bijvoorbeeld Skype en FaceTime Audio. Door met BlackBerry Messenger te bellen hoef je geen belminuten te verbruiken, maar verstook je wel data als je met andere BBM-gebruikers wil bellen.

Op het moment wordt BBM Voice door BlackBerry getest in een beperkte beta van de app. Daarin wordt er ook gekeken naar een aantal andere nieuwe opties. Zodra de update beschikbaar wordt gesteld krijgt de app ook meer emoticons, een verbeterde deelfunctie waarmee je tijdelijk locaties deelt en een nieuw tabblad genaamd BBM Channels. In die laatste vind je algemene onderwerpen om over te praten met andere app-gebruikers met wie je niet bevriend bent.

BlackBerry zegt dat de besproken toevoegingen over een paar maanden in de app voor iOS en Android te vinden zijn. Een exact verschijningsmoment is niet bekendgemaakt, maar de update verschijnt volgens BlackBerry “voor je het weet”.

BlackBerry Messenger (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3Re-TWQt8W8

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:40
Onderwerpen bbm, blackberry, blackberry messenger

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.