Foursquare iPhone-app krijgt nieuwe lijstjesfunctie

Foursquare heeft haar iPhone-applicatie voorzien van uitgebreide ondersteuning voor lijstjes om favoriete locaties op te slaan, beheren en met anderen te delen. Bonustip: PlaceFace, verander je foto bij elke check-in.

foursquareFoursquare heeft een update voor haar iPhone-applicatie uitgebracht. In Foursquare 3.5 voor iPhone en iPod touch is een nieuw tabblad ‘Lists’ toegevoegd. Hiermee kan je verzamelingen van favoriete locaties opslaan, beheren en met anderen delen. De bestaande To-Do List-functie wordt hiermee uitgebreid, zodat je als gebruiker in lijstjes kunt bijhouden welke locaties je hebt bezocht en nog wilt bezoeken.

Onder het nieuwe tabblad kun je als gebruiker je eigen lijstjes terugvinden, evenals lijstjes van Foursquare-vrienden en suggesties vanuit de community op basis van recente check-ins en je huidige locatie. Locaties die je bezoekt kun je aan eigen lijstjes toevoegen en tevens nieuwe lijstjes aanmaken. Met behulp van een nieuwe geïntegreerde kaartweergave is het voortaan ook eenvoudiger om reizen/tripjes vooraf te plannen.

Foursquare Lists

Foursquare maakte vandaag op haar blog ook bekend dat de teller voor het aantal check-ins afgelopen week de 1 miljard heeft bereikt. Onderstaande video maakt visueel hoe een week van check-ins er uitziet in de aanloop naar de mijlpaal van 1 miljard check-ins.

Downloaden: Foursquare (gratis)

Ook nieuw: PlaceFace, een hack waarmee je je profielfoto bij elke incheckactie kunt veranderen. Kies voor een zakelijk gezicht bij het inchecken op kantoor en een wat feestelijker gezicht als je uitgaat. De hack ontstond tijdens een hack-event in New York.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2011, 9:21
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen foursquare, ios 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.