Etsy: winkel voor zelfmaakproducten krijgt verkoopfunctie op iPhone en wordt Nederlandstalig

De online marktplaats voor zelfgemaakte goederen Etsy heeft een belangrijke update gekregen voor de iPhone. De iPhone-app is voortaan in het Nederlands uitgevoerd en laat je ter plekke nieuwe producten verkopen.

etsy icoonEtsy, een online marktplaats waarop je producten van zelfstandige ondernemers kan bekijken en kopen, heeft een grote update gehad voor de iPhone en iPod touch. Versie 2.1 maakt de applicatie volledig Nederlandstalig, waardoor alleen nog de omschrijvingen van producten vaak in het Engels zijn uitgevoerd. Bovendien is de applicatie gereedgemaakt voor het scherm van de iPhone 5. De belangrijkste vernieuwing is echter de mogelijkheid om meteen vanaf de iPhone een nieuw product toe te voegen aan je assortiment.

Etsy bladeren door assortimentEen product te koop aanbieden heeft niet eens veel om het lijf in Etsy. Je maakt foto’s of haalt ze uit je fotoalbum op de iPhone, voegt tags toe waarop ze te vinden zijn en kiest een verzendprofiel. Dat laatste is de meest uitgebreide stap. Zo geef je een indicatie van de verzendkosten en de bestemmingen waar een product naartoe verzonden kan worden.

Iedereen kan eigen producten verkopen via Etsy. In feite is de app een variant van Marktplaats waarin de nadruk puur ligt op zelfgemaakte producten. Bovendien kan je als verkoper gewoon een vraagprijs instellen, en is er geen sprake van bieden en afdingen op je creatie. Als klant kan je met veegbewegingen door de vele categorieën bladeren in het tabblad verkennen, of kan je uitgebreid zoeken op shops en items met de zoekfunctie. Favoriete producten kan je als zodanig markeren en eenvoudig terugzien. Er worden producten in alle soorten en maten aangeboden in de app. Van autoraamstickets tot kostuums voor volwassenen, tot uit hout gebeitelde iPhone-standaarden.

Downloaden: Etsy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2012, 11:04
Categorie Lifestyle
Onderwerpen etsy, knutselen, marktplaats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.