ATAG Kook-App: recepten uit een slimme koelkast

ATAG Nederland heeft een Kook-App uitgebracht waarin je een flinke collectie recepten vindt. Je kunt ze bereiden op een ATAG-fornuis, maar natuurlijk ook op je lowbudget-gasfornuis van de Keukenknaller. ATAG belooft dat er elke dag nieuwe recepten bijkomen. De slimme koelkast in de app onthoudt welke ingrediënten je nog in huis hebt en past daar […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

atag-kook-appATAG Nederland heeft een Kook-App uitgebracht waarin je een flinke collectie recepten vindt. Je kunt ze bereiden op een ATAG-fornuis, maar natuurlijk ook op je lowbudget-gasfornuis van de Keukenknaller. ATAG belooft dat er elke dag nieuwe recepten bijkomen. De slimme koelkast in de app onthoudt welke ingrediënten je nog in huis hebt en past daar de recepten op aan. Zo voorkomt je dat je voedsel verspilt en kun je toch gevarieerd koken.

Favoriete gerechten kun markeren en daarna terugvinden onder het tabblad ‘Mijn gerechten’. De app heeft een ingebouwde kooktimer die je tijdens het uitvoeren van het recept kunt gebruiken. Het meest handige is wel, dat je de benodigde boodschappen vanuit de kookapp kunt synchroniseren met een bijbehorende boodschappen-app voor de iPhone die gelijktijdig in de App Store verscheen. Helemaal uniek is dat niet, want de app Culios Kokpit werkt op dezelfde manier: in de iPad-app vind je recepten en via de iPhone-app Kooplijst kun je vervolgens je boodschappenlijstje beheren.

Downloaden: ATAG Kook-App (gratis)

Update 17 januari: De app is uit de App Store gehaald. ATAG meldt ons dat de Kook-App nog niet officieel is uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 14:25
Categorie Lifestyle
Onderwerp recepten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.