Paleo Magazine op de iPad verschenen: eten als in de oertijd

Paleo Magazine is een nieuw tijdschrift voor de iPad, waarmee je tweemaandelijks kunt lezen over ontwikkelingen rondom het paleo dieet. Hierbij eet je wel vlees, vis, fruit en noten, maar geen suiker, zout en graan.

paleo-magazineVoor elke niche is er wel een tijdschrift te vinden. bij Amerikaanse tijdschriften moest je daarbij vaak lang wachten en een flink bedrag betalen voor een los nummer. De iPad heeft dat veranderd: welke hobby of interesse je ook hebt, je betaalt dezelfde prijs voor een tijdschrift als een Amerikaan die in Oklahoma woont. Stel bijvoorbeeld, dat je in januari bent begonnen met het Paleo-dieet. De pas verschenen app Paleo Magazine zorgt er dan voor dat je elke twee maanden wordt bijgepraat.

Heb je nog nooit van het Paleo-dieet gehoord, dan is dat snel uitgelegd. Deze eetwijze is gebaseerd op de eetgewoonten uit de oertijd, toen mensen nog niet aan welvaartsziekten stierven. Je eet wel vis, vlees, groenten, fruit en noten maar geen granen, zout, suiker en bewerkte producten. Omdat het nogal eenzaam kan zijn om zo’n dieet in je eentje te volgen, lees je in Paleo Magazine tweemaandelijks over de ervaringen van anderen en krijg je recepten. Het blad gaat ook in op de laatste wetenschappelijke onderzoeken, dagelijks leven, sporten en het opvoeden van kinderen. Losse nummers kosten €2,39 en voor een jaarabonnement van 6 nummers betaal je €11,99. Het abonnement wordt automatisch verlengd – tenzij je het handmatig uitschakelt.

Downloaden: Paleo Magazine

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 15:26
Categorie Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.