Astronut voor iPad: nieuwe game van The Icon Factory

Astronut is een nieuwe game voor de iPad, die je via een iPhone-app kunt bedienen. In Astronut moet je als astronaut naar planeten springen en onderweg obstakels vermijden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

astronut ipad icoonThe Iconfactory kennen veel mensen als ontwikkelaar van de Twitter-app Twitterific. Maar ze maken ook een paar games, zoals Frenzic en Pickin’Time. De game Astronut verscheen de afgelopen dagen op de iPad en is meteen al geoptimaliseerd voor het retinascherm van de nieuwe iPad. Het leuke is dat je je iPhone of iPod touch kunt gebruiken als afstandsbediening voor de game, dankzij een los verkrijgbare gratis iPhone-app. Het spel draait om een astronaut, die van de ene naar de andere planeet moet zweven. Onderweg moet hij obstakels vermijden en proberen power-ups mee te pakken.

astronut ipadHet idee is dus wel een beetje vergelijkbaar met Doodle Jump, waarbij je ook jezelf moet verplaatsen naar verschillende niveau’s en objecten moet ontwijken. Astronut is het best in staande weergave (portrait) te spelen. Wat hebben de wc-rollen op de foto hiernaast ermee te maken? Dat zie je in onderstaand promofilmpje.

Downloaden: Astronut (€1,59)
Ook verkrijgbaar: Astronut voor iPhone (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:32
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.