Yankai's Triangle is Apple's gratis App van de Week

Puzzelspel Yankai’s Triangle is Apple’s gratis App van de Week

Roteer de gekleurde driehoeken en los de puzzels op door een nieuwe driehoek te vormen. Puzzelspel Yankai's Triangle is Apple's nieuwe App van de Week en download je nu gratis in de App Store.

Yankai's Triangle is Apple's gratis App van de WeekApple heeft een nieuwe App van de Week uitgekozen. Net als afgelopen week is de keuze gevallen op een puzzelspel. Ditmaal gaat het om Yankai’s Triangle (link). Zoals de naam al doet vermoeden is het een puzzelspel met driehoeken. Je downloadt Yankai’s Triangle nu gratis in de App Store.

Yankai’s Triangle: puzzelen met gekleurde driekoeken

Het doel van Yankai’s Triangle is om uit verschillende gekleurde driehoeken telkens een nieuwe grote driehoek te bouwen. Dit doe je door de kleinere gekleurde driehoeken te draaien door erop te tikken. Als je dat goed doet grijpen de losse driehoeken in elkaar en ontstaat uiteindelijk een nieuwe grote driehoek waarmee je het level voltooit. Onderstaande trailer geeft een idee hoe het precies werkt.

In Yankai’s Triangle scoor je niet alleen punten door de puzzels te voltooien. Je kan extra punten verdienen als je dat in zo weinig mogelijk stappen doet en als je rekening houdt met de tijd. Hoe sneller je bent des te meer bonuspunten verdien je. Tegelijkertijd kun je een aantal achievements vrijspelen. Zo klim je omhoog in de leaderboards.

‘Liefdesbrief’ aan driehoeken
Ontwikkelaar Kenny Sun omschrijft het spel als een ‘liefdesbrief’ aan driehoeken. Die obsessie zie je in het gehele spel terug. De menuopties hebben de vorm van driehoeken en ook je puntenaantal wordt aangeduid met deze vormen. De driehoeken bestaan uit vele kleuren, maar als je kleurenblind bent is dat nogal een uitdaging. Daarvoor heeft de app een aparte zwart-wit-weergave. Die activeer je door in de instellingen te tikken op de zwart-wit-gekleurde driehoek.

Yankai’s Triangle is geschikt voor iPhone en iPad en kost normaal gesproken €3,49. Deze en komende week download je het spel gratis in de App Store. Naast de iOS-versie kun je het spel ook op je computer spelen, via Steam.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2017, 12:16
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.