Withings Thermo voor het opnemen van temperatuur bij een baby.

Withings Thermo meet in twee seconden je temperatuur

Voel je je grieperig en wil je graag je temperatuur opnemen? Straks kan dat eenvoudig en snel met de Withings Thermo-thermometer. Hou hem tegen je slaap en in twee seconden is je temperatuur gemeten. Stuur alle gegevens vervolgens door naar de iOS-app.

Withings Thermo voor het opnemen van je temperatuur.De winter lijkt er nu echt aan te komen, dus dat betekent dat ook steeds meer mensen zich ziekjes beginnen te voelen. De nieuwe Withings Thermo-thermometer komt daardoor als geroepen. Deze slimme thermometer meet je temperatuur in enkele seconden en stuurt de informatie door naar de bijbehorende iOS-app. Handig om zo je temperatuur in de gaten te blijven houden.

Withings Thermo meet in slechts 2 seconden

In de wereld van de koortsthermometers zijn verschillende varianten beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan thermometers waarbij je je temperatuur oraal of rectaal kunt meten, maar de laatste jaren worden vooral oorthermometers steeds vaker gebruikt. Die methoden zijn niet altijd hygiënisch, dus pakt Withings het anders aan: je hoeft de Withings Thermo alleen maar tegen je slaap te houden om de meting uit te voeren. Het resultaat is een betrouwbare en eenvoudige meting, belooft de fabrikant.

Withings Thermo voor het opnemen van temperatuur bij een baby.

Dankzij de HotSpotSensor-technologie wordt je temperatuur in slechts twee seconden gemeten. De 16 infrarood sensoren doen 4000 metingen, waardoor er een accurate meting mogelijk wordt. De thermometer werkt met een aparte app voor de iPhone en maakt verbinding via Wi-Fi of Bluetooth. Hierdoor hou je een soort logboek bij van al je metingen. Bovendien kun je ook andere relevante informatie toevoegen, zoals ingenomen medicatie. Met één klik kun je je dagboek doorsturen naar je huisarts.

Withings Thermo: vanaf begin 2016

De Withings Thermo moet in het eerste kwartaal van 2016 verschijnen en kost in Europa €99,95. De iOS-app zal gratis te downloaden zijn voor onder andere de iPhone. Op de CES van 2016 in Las Vegas heeft de thermometer twee prijzen binnengehaald in de categorie Fitness & Biotech en Tech for a better world.

Withings Thermo met bijbehorende app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2016, 13:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen thermometer, withings
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.