Video vergelijkt nieuw iPhone-glaspaneel met huidige iPhone

De Japanse website Macotakara heeft een video gepubliceerd van het glaspaneel van vermoedelijk de volgende iPhone. Daaruit blijkt het het scherm 1 cm langer wordt dan voorheen.

macotakara iphone 5De afgelopen dagen zijn er regelmatig vermoedelijke onderdelen van de nieuwe iPhone op internet verschenen. Omdat de Japanse site Macotakara meestal ook wel van de partij is met gelekte informatie konden we erop wachten dat ze ook met een ‘onthulling’ zouden komen. Op Macotakara verscheen vanavond een video van een glaspaneel, dat volgens eigen zeggen bedoeld is voor de volgende generatie iPhone.

Op de foto hierboven is het glaspaneel te zien naast de huidige iPhone. Op papier komen de maten ongeveer overeen met de gisteren verschenen schematische weergave. De volgende generatie iPhone zou iets langer worden dan het huidige model, met zo’n 1 centimeter verschil (zie de foto hierboven). Volgens de Japanners meet het scherm 10,33 centimeter (4,07 inch) diagonaal, zodat er precies een 4-inch scherm in past.

iphone_5_front_panel_macotakara

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 21:45
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.